FiltaFry Plus: Compleet frituurmanagement

Regelmatig bezoek van onze serviceoperator leidt tot verlenging van de levensduur van frituurolie tot 100%. Met een speciaal ontwikkeld microfilteringssysteem wordt de olie bij baktemperaturen uit de frituurbakken gehaald. Voedselresten en onzuiverheden, zoals voor de gezondheid schadelijke koolstofresten worden eruit gefilterd. De olie wordt na een grondige vacuüm schoonmaak van de friteuse weer overgebracht naar de friteuse, zodat deze weer gebruiksklaar is. Onze service kan binnen 20 minuten uitgevoerd worden zonder uw werk al te lang te onderbreken. Verlenging van de levensduur van de frituurolie leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

frituurolie-vet-voor-en-na-filteren

links de olie voor het filteren, rechts na het filteren

In aanvulling op de filtratieservice kan onze service operator ook zorgdragen voor de levering van artikelen, zoals keukenbenodigdheden, schoonmaakmiddelen, kleding ed. Maar ook de levering van nieuwe frituurolie en het afvoeren van de oude olie voor recycling tot biodiesel valt onder de service van FiltaFry Plus.

Met onze wekelijkse service wordt u ontzorgt, voorkomt u onnodig hoge voorraden en dragen wij bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering van uw keuken. Kortom compleet frituurmanagement!

Hoe werkt het?

meten tpm-waarde

meten tpm-waarde

filteren olie

oppompen, filteren en terugpompen olie

meten temperatuur frituurolie

reinigen pan, vuilvangrooster en rand bakwand

toevoegen nieuwe olie

toevoegen nieuwe olie

De voordelen van FitlaFry Plus

 • BESPARING OP FRITUURKOSTEN
  U bespaart tot maar liefst 50% op de totale frituurkosten.
 • VERBETERT DE VOEDSELKWALITEIT
  Gezonde voeding is een hot item. Ons filterproces verwijdert 99% van de schadelijke koolstofresten uit de frituurolie. Het resultaat zijn gezondere producten en een beter bakrendement
 • VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN FRITUUROLIE TOT 100%
  U kunt uw frituurolie tot 2x zo lang blijven gebruiken zonder het te hoeven vervangen.
 • SPAART HET MILIEU
  U wilt ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen? Wij zorgen voor minder transportbewegingen en reduceren de afvalstroom.Lees verder >
 • SCHONE EN HYGIËNISCHE FRITUURBAKKEN
  Onderdeel van onze service is het reinigen van de frituurbakken. U bent verlost van een vervelend en vies karwei en uw bakwand ziet er altijd schoon en hygiënisch uit.